• Foto's
  Roetsj 2016 online

  Klik hier om

  de foto's in te zien

  Organisatie

  Heineken Vastelaoves Roetsj organisatie

  In 2004 spraken Karin Manders en Liesbeth van Aarssen hun wens uit om op carnavalszaterdag op een plein in het centrum van Venray de Vasteloavend knallend te beginnen. Het doorslaande succes heeft ervoor gezorgd dat het evenement 10 jaar later uitgegroeid is tot de Heineken Vastelaoves Roetsj. Met de sponsoring van Heineken en ook de lokale sponsoring van de Venrayse ondernemers de Zwembad Company, Custers Hydraulica, Studio Spinazie, Joop Goossens en Café Hulsman zal het evenement weer een aantal stappen kunnen zetten. 

  Uiteindelijk blijft de Roetsj afhankelijk van zijn vrijwilligers, die zich belangeloos en enthousiast inzetten om ieder jaar weer een prachtig feest te verzorgen in het centrum van Venray. De commissie Roetsj is dan ook als onderdeel van de carnavalsvereniging de Pielhaas de drijvende kracht achter dit volksfeest. De commissie Roetsj bestaat momenteel uit de volgende personen:
   
  Roel Janssen (voorzitter), Karin Tummers (secretariaat), Karin Manders, Esther Thomassen, José Conejo, Marloes de Bruijn, Kees Teeuwen, Bianca Pelders en Beau van Helmond.
  Zwembad Company
  Café Hulsman
  Custers
  Studio Spinazie
  Joop Goossens
  LR Internet